Pojdi na glavno vsebino
GOSTINSKA OPREMA / OPREMA TRGOVIN

V vaši restavraciji ali gostilni razmišljate o nakupu novega parnega konvektomata, peči za pecivo, pizza peči ali ledomata?
Je mogoče obstoječa oprema že stara in iztrošena, se pogosto kvari in porabi veliko energije? Ali pa potrebujete novo opremo zaradi zaradi povečanih potreb?

Najemite novo, kakovostno gostinsko opremo, brez nepotrebnih finančnih skrbi

Ob vsaki investiciji v novo gostinsko opremo je prisotno določeno tveganje. V času krize še toliko bolj. V primeru najema pa vam ni potrebno tvegati ničesar. Preprosto vzamete izbrano opremo v najem in zanjo plačujete mesečno najemnino. In po petih letih avtomatsko postane vaša last.

Pri nas lahko najamete:

V celotnem obdobju najema (5 let) velja garancija na vse vitalne dele najete opreme, tako da ste lahko popolnoma brez skrbi. Ves ta čas opravljamo tudi redne preventivne preglede, tako da se lahko popolnoma osredotočite na svoje delo.

Pokličite nas na 01 709 22 22 ali nam pošljite povpraševanje in pomagali vam bomo izbrati najprimernejšo rešitev za vaše potrebe.

Odzivni rok za popravilo kritičnih napak, ki ogrozijo delovanje aparata je 4 ure. Za napake, pri katerih aparat še vedno normalno deluje pa 1 dan. Garancija velja za vse vitalne dele aparata, izjema je le potrošni material. Zaradi mesečnega plačevanja boste imeli natančen pregled na upravičenostjo vaše odločitve.

Pogoji najema (PDF)

Več informacij in svetovanje

Za svetovanje o najprimernejši izbiri za vaše potrebe nam:

Pošljite povpraševanje ali nas pokličite na 01 709 22 22.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...