Pojdi na glavno vsebino

Servis: telefon 041 771 326 email servis@wemex.si

Kako brez tveganja do pekarske peči?

Na vašem prodajnem mestu razmišljate o nakupu nove pekarske peči. Obstoječa je že stara in iztrošena, se pogosto kvari in porabi veliko energije. Mogoče potrebujete novo peč zaradi povečanih potreb?

Ob vsaki okvari pekarske peči izgubljate goste

Vaša obstoječa pekarska peč je že stara in iztrošena ter se zaradi tega pogosto kvari. Ker so rezervni deli zelo dragi, vam to povzroča zelo visoke stroške. Poleg vsega ob vsaki okvari dolgo čakate na popravilo, kar pomeni, da ste tudi po več dni brez nujno potrebne pekarske peči. Kvaliteta vaše storitve se zniža in gostje si to hitro zapomnijo. Ob večkratni ponovitvi pa hitro odidejo drugam.

Na vašem prodajnem mestu se je povečal obseg naročil. Z vašimi obstoječimi pekarskimi pečmi ne uspete več zagotavljati zadostne količine kruha in peciva za vse goste. Gostje bodo razočarani in bodo odšli drugam.

Hočem pekarsko peč, ki dela brez težav vsaj 5 let

Želite si pekarsko peč, na katero bi lahko pozabili, da jo sploh imate. Samo postavili bi jo na svoje mesto, priklopili in uporabljali kot nekaj samoumevnega. Vsak sodelavec bi jo znal uporabljati brez predhodnega uvajanja. Še čistila bi se sama.

Vsaj 5 let bi vam delovala brez težav. In v primeru okvare se še isti dan na vratih pojavi serviser in usposobi vašo peč za nadaljne delo. Izpad bi bil minimalen in vaši gostje ne bi občutili prav ničesar.

Najemite zanesljivo nemško pekarsko peč

Ob vsaki investiciji v novo opremo je prisotno določeno tveganje. V času krize še toliko bolj. Ko se odločate za novo pekarsko peč, pa vam ni potrebno tvegati ničesar. Preprosto vzamete v najem nemško pekarsko peč Eloma ali Debag in zanjo plačujete mesečno najemnino. Po petih letih pa avtomatsko postane vaša last.

V celotnem obdobju najema (5 let) velja garancija na vse vitalne dele peči, tako da ste lahko popolnoma brez skrbi. Ves ta čas opravljamo tudi redne preventivne preglede peči, tako da se lahko popolnoma osredotočite na svoje delo.

Pokličite nas na 01 709 22 22 ali nam pošljite povpraševanje in pomagali vam bomo izbrati najprimernejšo rešitev za vaše potrebe.

Odzivni rok za popravilo kritičnih napak, ki ogrozijo delovanje pekarske peči je 4 ure. Za napake, pri katerih peč še vedno normalno deluje pa 1 dan. Garancija velja za vse vitalne dele pekarske peči, izjema je le potrošni material. Zaradi mesečnega plačevanja boste imeli natančen pregled na upravičenostjo vaše odločitve.

Ne odlašajte, pokličite nas na 01 709 22 22. Lahko kar takoj.

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se