Pojdi na glavno vsebino

Servis: telefon 041 771 326 email servis@wemex.si

Kako brez tveganja do parnega konvektomata?

V vaši restavraciji ali gostilni razmišljate o nakupu novega parnega konvektomata. Obstoječ je že star in iztrošen, se pogosto kvari in porabi veliko energije. Mogoče potrebujete novo peč zaradi povečanih potreb?

Ob vsaki okvari parnega konvektomata izgubljate goste

Vaša obstoječa parno konvekcijska peč je že stara in iztrošena ter se zaradi tega pogosto kvari. Ker so rezervni deli zelo dragi, vam to povzroča zelo visoke stroške. Poleg vsega ob vsaki okvari dolgo čakate na popravilo, kar pomeni, da ste tudi po več dni brez nujno potrebne parno konvekcijske peči. Kvaliteta vaše storitve se zniža in gostje to hitro opazijo. Ob večkratni ponovitvi pa hitro odidejo drugam.

V vaši restavraciji ali gostilni se je povečal obseg naročil. Z vašimi obstoječimi parnimi konvektomati ne uspete več zagotavljati enake kvalitete hrane za vse goste. Gostje bodo občutili nihanje kvalitete in bodo odšli drugam.

Hočem parni konvektomat, ki dela brez težav vsaj 5 let

Želite si parno konvekcijsko peč, na katero bi lahko pozabili, da jo sploh imate. Samo postavili bi jo na svoje mesto, priklopili in uporabljali kot nekaj samoumevnega. Vsak sodelavec bi jo znal uporabljati brez predhodnega uvajanja. Še čistila bi se sama.

Vsaj 5 let bi vam delovala brez težav. In v primeru okvare se še isti dan na vratih pojavi serviser in usposobi parno konvekcijsko peč za nadaljne delo. Izpad bi bil minimalen in vaši gostje ne bi občutili prav ničesar.

Najemite zanesljiv nemški parni konvektomat

Ob vsaki investiciji v novo gostinsko opremo je prisotno določeno tveganje. V času krize še toliko bolj. Ko se odločate za novo parno konvekcijsko peč, pa vam ni potrebno tvegati ničesar. Preprosto vzamete v najem nemški parni konvektomat Eloma ali Küppersbusch in zanj plačujete mesečno najemnino. Po petih letih pa avtomatsko postane vaša last.

V celotnem obdobju najema (5 let) velja garancija na vse vitalne dele parnega konvektomata, tako da ste lahko popolnoma brez skrbi. Ves ta čas opravljamo tudi redne preventivne preglede parno konvekcijske peči, tako da se lahko popolnoma osredotočite na svoje delo.

Pokličite nas na 01 709 22 22 ali nam pošljite povpraševanje in pomagali vam bomo izbrati najprimernejšo rešitev za vaše potrebe.

Odzivni rok za popravilo kritičnih napak, ki ogrozijo delovanje parnega konvektomata je 4 ure. Za napake, pri katerih parni kontektomat še vedno normalno deluje pa 1 dan. Garancija velja za vse vitalne dele parno konvekcijske peči, izjema je le potrošni material. Zaradi mesečnega plačevanja boste imeli natančen pregled na upravičenostjo vaše odločitve.

Ne odlašajte, pokličite nas na 01 709 22 22. Lahko kar takoj.

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se