Pojdi na glavno vsebino

Servis: telefon 041 771 326 email servis@wemex.si

Kako brez tveganja do zanesljivega ledomata?

V vašem gostinskem lokalu uporabljate star ledomat, ki se kar naprej nekaj kvari. Ob vsaki okvari ste nekaj dni brez ledu in gostje se pritožujejo. Poleg vsega skupaj porabi za izdelavo ledu zelo veliko vode in elektrike.
Ali mogoče do sedaj niti niste imeli ledomata in ga potrebujete prvič?

Ob vsaki okvari ledomata izgubljate goste

Veliko ledomatov za gostinske lokale na našem trgu je izdelanih iz nekakovostnih materialov. Za nizko ceno dobite na prvi pogled super ledomat. Vendar se hitro začnejo pojavljati težave. Zaradi slabe kakovosti materialov in izdelave, se začnejo vrstiti okvare. Ob vsaki okvari ostanete brez ledu in kvaliteta vaše storitve upade. Gostje to opazijo in če se jim to primeri večkrat, hitro začnejo hoditi drugam. In če povrhu vsega na servis ledomata čakate po nekaj dni, je upad gostov toliko večji.

Starejši in cenejši ledomati porabijo za svoje delovanje veliko vode in električne energije. V enem dnevu se to ne pozna. V enem mesecu ali enem letu pa je strošek porabljene vode in elektrike že zelo očiten. Ves prihranek ob nakupu poceni ledomata se zato hitro izniči.

Hočem ledomat, ki dela brez težav vsaj 5 let

Želeli bi imeti ledomat, na katerega bi lahko pozabili, da ga sploh imate. Samo postavili bi ga na svoje mesto ter priklopili elektriko in vodo. Vsaj 5 let bi vam deloval brez težav. In vedno bi imeli na razpolago zadostno količino kvalitetnega ledu za hitro postrežbo vaših gostov. Ob vsem tem, pa bi porabil veliko manjšo količino vode in elektrike kot dosedanji.

Predstavljajte si, da se v primeru morebitne okvare še isti dan na vratih pojavi serviser in usposobi ledomat za nadaljne delo. Mogoče še celo prej, preden bi porabili zalogo ledu iz zalogovnika v ledomatu. Izpad ledu bi bil minimalen ali ga sploh ne bi bilo in vaši gostje ne bi občutili prav ničesar.

Najemite zanesljiv nemški ledomat

Ob vsaki investiciji v novo gostinsko opremo je prisotno določeno tveganje. V času krize še toliko bolj. Ko se odločate za nov ledomat, pa vam ni potrebno tvegati ničesar. Preprosto vzamete v najem zanesljiv nemški ledomat Wessamat in zanj plačujete mesečno najemnino. Po petih letih pa ledomat avtomatsko postane vaša last.

V celotnem obdobju najema (5 let) velja garancija na vse vitalne dele ledomata, tako da ste lahko popolnoma brez skrbi. Ves ta čas opravljamo tudi redne preventivne preglede ledomata, tako da se lahko popolnoma osredotočite na svoje delo.

Pokličite nas na 01 709 22 22 ali nam pošljite povpraševanje in pomagali vam bomo izbrati najprimernejšo rešitev za vaše potrebe.

Odzivni rok za popravilo kritičnih napak, ki ogrozijo delovanje ledomata je 4 ure. Za napake, pri katerih ledomat še vedno normalno deluje pa 1 dan. Garancija velja za vse vitalne dele ledomata, izjema je le potrošni material. Zaradi mesečnega plačevanja boste imeli natančen pregled na upravičenostjo vaše odločitve.

Ne odlašajte, pokličite nas na 01 709 22 22. Lahko kar takoj.

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se